Grafisch ontwerp

Zoccolo Concepting & Design werkt vanuit een centraal concept en geeft van daaruit vorm aan vele verschillende soorten communicatiemiddelen. Denk daarbij aan websites, Joomla websites, huisstijlen, posters, flyers, affiches, brochures, reclameborden en nog veel meer. Een sterk grafisch ontwerp op basis van een stevig concept zal altijd het uitgangspunt zijn.

In ons werk vragen wij veel van onszelf. Altijd willen we het onderste uit de kan halen en een hoge kwaliteit met ons werk behalen. Dit is in onze branche natuurlijk welhaast een must. Alleen met je portfolio kun je je onderscheiden ten opzichte van anderen. Daarom doen wij geen adhoc werkzaamheden, maar houden we altijd vast aan een concept, dat al dan niet door ons in het leven is geroepen.

Voor nieuwe klanten geldt dan ook, dat we eerst een uitgebreid verkennend gesprek voeren, voordat we aan de slag kunnen. We zullen immers moeten weten waar de klant op dit moment staat en waar hij – met onze hulp – naar toe wil.

Heeft u behoefte aan een (nieuwe) huisstijl. Staat u te springen om de realisatie van een brochure? Wilt u een aantal posters laten ontwerpen? Wij kunnen het allemaal voor u verzorgen. Aarzel niet om contact op te nemen.

Stichting Beroepseer

Voor Stichting Beroepseer ontwierpen wij het nieuwe logo, de huisstijl en de website.

XAB Diemen

Voor XAB Diemen ontwierpen wij het nieuwe logo, de huisstijl en de webwinkel.

Wind Polyfloors

Voor Wind Polyfloors ontwierpen wij het nieuwe logo en de huisstijl.

18 jaar hét blad

Al 18 jaar maken wij voor Stichting OPOD 4 keer per jaar het personeelsblad op.

Huisstijl BY-YB

Voor BY-YB ontwierpen wij het nieuwe logo en de huisstijl.

Volg ons op...

We zijn natuurlijk ook actief op social media. Volg ons via een van onderstaande platforms.

Privacy & cookies

Beoordeling door clienten: 5.0/5 - 3 beoordelingen

Vraag?

Stuur ons een mail of stuur een ticket in via support.