Webdesign en Joomla! CMS

Binnen het spectrum van communicatiemiddelen dat u voor uw bedrijf laat ontwikkelen kan tegenwoordig een website haast niet ontbreken. Uiteraard dient dan wel sprake te zijn van een aantoonbare meerwaarde. Zoccolo ziet Internet niet als een op zichzelf staand medium, maar als een middel dat soms goed ingeschakeld kan worden in combinatie met andere media.

Voor wij de ontwikkeling van een website in gang zetten, bekijken wij wat de doelstellingen zijn die u heeft voor uw website. Aansluitend analyseren wij de doelgroep(en) en concurrenten/collega's om vervolgens met een uitgewerkt "plan de campagne" te komen. In dit plan definiëren we hoe de website ingezet kan worden om de doelgroep(en) te bereiken en de doelstellingen te behalen. Ook stellen we vast welke andere kanalen ingezet moeten worden ten behoeve van de website.

In sommige gevallen kan uiteindelijk gekozen worden om een eenvoudige statische website te ontwikkelen. Vaker zal de cliënt echter de voorkeur geven aan een systeem dat gebaseerd is op een zogenaamd Content Management Systeem (CMS). Zoccolo maakt vaak gebruik van het Open Source CMS Joomla!.

Volg ons op...

We zijn natuurlijk ook actief op social media. Volg ons via een van onderstaande platforms.

Privacy & cookies

Snelle vraag? App ons!

Snelle vraag voor ons of zegt een beeld meer dan 1000 woorden? Stuur ons een (whats)app!:
06-44658258

Fotografie