• Huisstijl ontwerp
 • Home
 • Grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp

Zoccolo Concepting & Design werkt vanuit een centraal concept en geeft van daaruit vorm aan vele verschillende soorten communicatiemiddelen. Denk daarbij aan websites, Joomla websites, huisstijlen, posters, flyers, affiches, brochures, reclameborden en nog veel meer. Een sterk grafisch ontwerp op basis van een stevig concept zal altijd het uitgangspunt zijn.

In ons werk vragen wij veel van onszelf. Altijd willen we het onderste uit de kan halen en een hoge kwaliteit met ons werk behalen. Dit is in onze branche natuurlijk welhaast een must. Alleen met je portfolio kun je je onderscheiden ten opzichte van anderen. Daarom doen wij geen adhoc werkzaamheden, maar houden we altijd vast aan een concept, dat al dan niet door ons in het leven is geroepen.

Voor nieuwe klanten geldt dan ook, dat we eerst een uitgebreid verkennend gesprek voeren, voordat we aan de slag kunnen. We zullen immers moeten weten waar de klant op dit moment staat en waar hij - met onze hulp - naar toe wil.

Heeft u behoefte aan een (nieuwe) huisstijl. Staat u te springen om de realisatie van een brochure? Wilt u een aantal posters laten ontwerpen? Wij kunnen het allemaal voor u verzorgen. Aarzel niet om contact op te nemen.

Huisstijl ontwerp

 • "Welke wijn in welke flessen?"

  Dat is de vraag, die gesteld moet worden, wanneer u ons verzoekt om voor u een (nieuwe) huisstijl te ontwerpen.

  Of het nu gaat om een startende ondernemer of een bedrijf dat al langer bestaat. Allemaal willen ze zichzelf - als het goed is - naar de buitenwereld op eenduidige manier presenteren. Wij kunnen u helpen bij het visualiseren van die presentatie, door het ontwerpen en ontwikkelen van een huisstijl.

  Zoccolo Concepting & Design werkt veel met startende ondernemers, die op zoek zijn naar een eigen gezicht. Wij helpen hen dat gezicht te vinden en vorm te geven. Hetzelfde doen wij ook voor bedrijven die aan een nieuwe uitstraling toe zijn. Voor hen ontwikkelen wij huisstijlen. Een huisstijl bestaat in de basis uit een logo en daaruit afgeleide huisstijldragers, zoals briefpapier, visitekaartjes, enveloppen en nog vele andere middelen.

  Mocht u geïnteresseerd zijn in naar wat wij u te bieden hebben, neemt u dan eens contact op.

Communicatiemiddelen

 • Zoccolo houdt zich niet uitsluitend bezig met strategische en conceptuele ontwikkeling. We begeven ons eveneens op het operationele vlak. Kortom, voor de realisatie van communicatiemiddelen kunt u zonder meer bij ons terecht. De producten die wij kunnen realiseren zijn zeer divers. Hieronder een voorbeeld van verschillende soorten producten die wij voor u zouden kunnen vervaardigen:

  • brochures
  • folders
  • magazines/(personeels)bladen
  • posters
  • flyers
  • leaflets
  • (product)verpakkingen
  • advertenties
  • reclamebelettering
  • (ansicht)kaarten
  • etc.

Concept ontwikkeling

 • Een sterk concept positioneert uw merk geloofwaardig en authentiek in de markt. Of het nu gaat over een reclamecampagne, uw imago of een huisstijl.

  Zoccolo is veel meer dan een marketing- en reclamebureau. Ons werk stopt niet bij de presentatie van een plan, maar begint bij de uitvoering ervan. Want wij geloven dat betrokkenheid u in staat stelt uw ideeën te realiseren en uw bedrijf te laten groeien. Betrokkenheid, bij iedere fase. Van plan tot implementatie.

  Onze betrokkenheid begint bij het marktonderzoek dat voeding levert voor een concept en eindigt pas bij de evaluatie van de campagne.
  Zoccolo ondersteunt uw positionering met scherpe en concrete marketingconcepten. Dit kan een meerjarige campagne zijn, die een merk ondersteunt, maar ook een korte actie die eenmalig stof doet opwaaien.
  U werkt bewust met een klein bureau, omdat uw product daar alle aandacht krijgt die het verdient. Omdat Zoccolo betrokken is bij alle onderdelen van het proces kunt u vertrouwen op een nauwkeurige vertaling van uw marketingconcept naar communicatiemiddelen.
  Zoccolo ondersteunt uw organisatie ondermeer met narrative-marketing strategieën, guerilla-marketing, marktonderzoeken.

Branding

 • Of u nu producten of diensten verkoopt en hoe kwalitatief goed deze producten of diensten ook zijn, uiteindelijk is vaak uw merk en de aantrekkingskracht ervan doorslaggevend in het beslissingsproces van de doelgroep. De positionering van uw merk in de geest van de doelgroep wordt ook wel branding genoemd. Een andere veelvoorkomende omschrijving is brand management. Met andere woorden, welke marketinginspanning verricht u om uw merk daar te krijgen waar u het wilt hebben.

  Zoccolo Concepting & Design werkt met u aan de positionering en het management van uw merk(en). Hierbij zijn zaken als uw identiteit en gewenste imago belangrijke kernwoorden. Werken en bouwen aan uw merk is iets wat wij goed kunnen en waar wij u goed in kunnen ondersteunen. Neemt u eens contact met ons op wanneer u hierover van gedachten wilt wisselen.